Rådgivning og design

Vi er både et trykkeri og et byrå

Vi har lang erfaring og dyktige folk som kan faget sitt!

En av fordelene ved å bruke byråtjenestene til et trykkeri er at våre rådgivere og designere sitter tett på produksjonen, og dermed også ekspertisen til våre trykkere.

Våre ansatte har en unik innsikt i alle mulighetene som finnes, og kan veilede og finne løsninger sammen med deg på en effektiv måte.

Våre rådgivere bistår med innspill og tips til gode metoder for produksjon og valg av trykksaker. Vi kjenner inngående til hvilke farger, papir (etc) som vil gi det beste resultatet innenfor budsjett og tidsramme.

Du vil raskt kunne stå med produktet ditt i hånden eller få det raskt distribuert ut!

Vi har en effektiv logistikk for distribusjon og vi tilbyr også lagerløsninger for større opplag. Vi har også digitale løsninger for effektiv bestilling og distribusjon. Den raskeste veien fra idé til ferdig produkt, ferdig distribuert!

Trenger du noe som ikke finnes ennå?

Skal du ha laget noe fra bunn av, er våre designtjenester stedet å begynne. De som handler design er bevisste på hvilken verdi det gir, og vet at man får igjen for innsatsen og tiden man legger i utformingen av sitt budskap.

Skal du begynne på et prosjekt?

Selv om det finnes mange ulike sluttprodukter, har alt en tanke og et mål i bunn – det er ikke tilfeldigheter som skal styre resultatet. Enten du har klar oversikt over egne behov, eller lurer på hvor du skal begynne, så hjelper vi deg helt fra starten.

Våre byråtjenester

Vi holder fokus på det fysiske medie og har inngående kunnskap og erfaring med hva som fungerer på de forskjellige produktene. Vi jobber blant annet med å designe

  • Brosjyre, hefter eller kataloger
  • Emballasje og esker
  • Konvolutter og kontormateriell
  • Etiketter og klistremerker
  • Bøker
  • Rapporter / Årsrapporter
  • Rollup og bannere
  • Kalendere
  • Medlemsblader

Logodesign og profilutvikling

Har du behov for design av logo eller en hel profil, sørger vi for at det blir fullverdige deler av en langsiktig merkevarebygging.

Grafisk design

Har du allerede en profil, og behovet ditt er grafisk design av markedsmateriell, emballasje, kontortrykksaker eller lignende, sørger vi for at retningslinjer blir fulgt og at produktene får en helhet.

Redaksjonell design – bok og magasin

Driver du forlag eller går du med en forfatter i magen, så designer og ombrekker vi både bøker og tidsskrifter slik at de er gode å lese i og ser bra ut. Som foretrukken leverandør innen kunst og mote, jobber vi hardt for å oppfylle krav til både i utforming og reproduksjon av bilder, grafikk og farger.

Spør oss!

Vi er her for våre eksisterende kunder og potensielt nye kunder. Ta kontakt om du har noen spørsmål!