ZOOM GRAFISK


Leverandør av ditt budskap

Våre kunder benytter oss når de skal kommunisere på papir og skjerm. Vi jobber i stor grad med bedrifter og konsern innen privat og offentlig sektor, forlag og byråer.

Høy kvalitet og tilpasset produksjon

Hver dag sender vi trykksaker landet rundt med en garantert leveringstid på 48 timer fra bestilling. Kundenes behov for mindre opplag og personaliserte utsendelser har gjort at vi har utviklet oss til å bli et av landets største og mest avanserte digitaltrykkerier.

Innen offsettrykk er vi en foretrukken leverandør av tidsskrifter, kataloger og bøker, særlig innen kunst og mote. Dette er kunder som vet å sette høye krav til kvalitet og fargegjengivelse.

Miljøbevissthet

Ved å miljømerke produktene sine bidrar kundene våre til en positiv miljøutvikling. Vårt bidrag er å produsere i henhold til de strenge miljøkravene og dekke kostnadene ved dette. Du kan lese mer om Svanemerket på svanemerket.no og Grønt Punkt på grontpunkt.no

 • Zoom Grafisk AS er sertifisert for å bruke det nordiske miljømerket Svanen. Vår lisens er 2041 0501.


  Last ned svanemerket (PDF)
 • Fremhev bedriftens miljøprofil med «Trykt i Norge», et kvalitetsmerke som viser at du har benyttet et trykkeri i Norge med faglært arbeidskraft, høy kompetanse og topp kvalitet. Som kunde av Zoom Grafisk kan du sette merket på alle jobber vi produserer. Vårt nr. er 726.


  Last ned Trykt i Norge (PDF)
 • Zoom Grafisk AS er med i Grønt Punkt Norge.
  Vi tar miljøansvar ved å delta i en returordning for brukt emballasje. Til sammen sørger medlemsbedriftene for at Norges CO2-utsliipp reduseres med 350 000 tonn hvert år!
  Vårt kontrollmedlemsnr. er 40854.

Historie
Zoom Grafisk AS startet opp den 20. mars 2000. Men røttene strekker seg helt tilbake til 1851 da Harald Lyche startet opp aksidenstrykkeri i Drammen. Vi var et rent offsettrykkeri frem til 2005, da startet vi opp med digitaltrykk. Maskineri, programvare og kompetanse er oppgradert flere ganger siden den gang. Bedriften er i kontinuerlig utvikling – noe som kommer våre kunder til gode.


Salgs- og leveringsvilkår

Våre veiledende salgs- og leveringsvilkår gjelder for alle leveranser fra Zoom Grafisk AS og er basert på bransjestandard.


Personvern og databehandling

Vår personvernerklæring og hvordan du kan opprette en databehandleravtale med oss.