Innsikt

Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design trykker bøker med særpreg

Zoom Grafisk har i en årrekke vært en foretrukken produsent av kunstbøker, praktbøker, kataloger, plakater og mye mer for Nasjonalmuseet. Dette har vært produksjoner som stiller strenge krav til kvalitet og fargegjengivelse.

«Det har vært et positivt samarbeid hvor Zoom har hatt konkurransedyktige priser og gode produkter i forskjellige formater. Kataloger, kunstbøker osv. har alltid vært levert til avtalt tid av svært serviceinnstilte medarbeidere, som gjerne står på litt ekstra ved behov.»Marianne Yvenes, Redaktør/Editor på Nasjonalmuseet

Med moderne utstyr for fargekalibrering har vi kvalitetssikret produksjonen for best resultat. Spennende valg av etterbehandling, spesialfarger, lakk og foliering har bidratt til å skape et ferdig produkt som skiller seg ut.

Nasjonalmuseet forvalter og utvikler Norges største og mest betydningsfulle samling av norsk og utenlandsk kunst, design og arkitektur. Nasjonalmuseets fire visningsarenaer i Oslo er Nasjonalgalleriet, Museet for samtidskunst, Nasjonalmuseet – Arkitektur og Kunstindustrimuseet. 600 000 besøkte Nasjonalmuseet i 2015.

Våre rådgiveres kunnskap og erfaring har vært en viktig ressurs ved valg av ulike teknikker for trykk- og etterbehandling. Vi er stolte over å være en trygg og pålitelig samarbeidspartner og gleder oss til fremtidige produksjoner for Nasjonalmuseet.

Sakrale skatter «Sakrale skatter fra Kreml-museene i Moskva» Trådheftet FlexiBind katalog med klaffer, opphøyet preg med gullfolie og blank PP-folie.

Opphøyet preg med gullfolie Opphøyet preg med gullfolie

«Makt & Magi – Snorre og Ringenes Herre», trådheftet softcover bok med klaffer, Soft Touch-folie. Ustanset hull på forsiden og deler klaffen er en effekt som bidrar til et unikt særpreg. «Makt & Magi – Snorre og Ringenes Herre», trådheftet softcover bok med klaffer, Soft Touch-folie. Ustanset hull på forsiden og deler av klaffen er en effekt som bidrar til et unikt særpreg.

anna-eva_bergman Anna-Eva Bergman «Grafikk L’æuvre Gravé», trådheftet hardcover katalog med rett rygg og matt folie.

Limfrest utstillingshefte for Anna-Eva Bergman Limfrest utstillingshefte for Anna-Eva Bergman.

«Edvard Munch i Nasjonalmuseet», Flexibind med klaffer og blank folie «Edvard Munch i Nasjonalmuseet», Flexibind med klaffer og blank folie.

Katalog med høydepunkter, trådheftet softcover og matt folie Katalog med høydepunkter, trådheftet softcover og matt folie.

«Fiona Tan», Hardcover bok med shirting, blindpreg og tipon-bilde «Fiona Tan», Hardcover bok trukket med Geltex papir, blindpreg av utsparing for pålimt bilde.

Skal du begynne på et prosjekt?

Send oss en forespørsel