Trysilhus realiserer boligdrømmer

Fleksible løsninger fra Zoom Grafisk sørger for at Trysilhus til enhver tid har oppdatert markedsmateriell for å vise frem sine boligkonsepter

Trysilhus har hovedkontor i Drammen,
og bygger boliger på det sentrale Østlandet. 

Omtrent hver dag flytter noen inn i en bolig fra Trysilhus

Det som skiller Trysilhus fra andre boligbyggere er at de bygger konseptuelt og har fokus på flyt og effektivisering. Dette gir forutsigbarhet og bedre kvalitet for kundene. 

− Selv om mye av det vi utarbeider av markedsmateriell skjer digitalt, er det noe med følelsen av å kunne bla i et rykende ferskt prospekt. Dette vet vi også at kundene våre setter pris på. Mye markedsmateriell er rett og slett enklere å lese når vi kan bla i en katalog eller en brosjyre.

Det sier markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Trysilhusgruppen, Eli Th. Strindeberg. Trysilhus har til enhver tid ca. 25 prosjekter i salg, og alle skal ha markedsmateriell som er tilpasset sine områder.

Hun legger til at de i Zoom Grafisk har funnet en leverandør som kan hjelpe til med alt fra trykksaker til profilmateriell til byggeplassene.

− Vi har boligprosjekter som går over ganske lang tid, noen ganger over flere år. Det betyr at vi har behov for å endre vårt markedsmateriell, og særlig prospektene / salgsoppgavene, ganske ofte. Ved å bruke Zoom Grafisk har vi funnet en fleksibel løsning hvor vi kan bestille prospekter i mindre opplag og få det raskt levert, forklarer Strindeberg.

− Vi setter stor pris på å kunne bruke en lokal leverandør som samtidig har høy kompetanse på det vi trenger av materiell, avslutter Strindeberg.

Spørsmål? Ta kontakt!

HANS PEDER SOLBERG

RÅDGIVER

E-post: hps@zum.no

Telefon: 982 20 555

Zoom Grafisk - Trykkeri i Drammen

Ved å kjøpe trykksaker hos oss kan du være sikker på at du får god oppfølging, rådgivning og dialog underveis. Vi kan faget vårt, i tillegg er kortreist produksjon smart for miljøet. Vi er sertifiert av Svanemerket, Ecovadis og Grønt Punkt, noe som betyr at vi er opptatt av bærekraftig bruk av ressurser, gjenvinning og ombruk.

Svanemerket og miljøvennlig produksjon sikrer norske skoger.

Kortreiste trykksaker produsert i Norge sikrer norsk kvalitetstrykk.

Vi kan trykke og sende til hele Norge samme dag.

Svanemerket og miljøvennlig produksjon sikrer norske skoger.

Svanemerket og miljøvennlig produksjon sikrer norske skoger.

Vi kan trykke og sende til hele Norge samme dag.