Innsikt

Zoom Grafisk har Sølv-sertifisering i EcoVadis

I Zoom Grafisk gjør vi alt vi kan for å minimere miljøavtrykket vårt og sikre etisk og bærekraftig drift i hele verdikjeden. Det skulle strengt tatt bare mangle. Likevel er vi stolte av EcoVadis-sertifiseringen vår – og den ekstra tryggheten dette gir deg når du handler hos oss.

Av og til må vi stikke fingeren i jorda: Alle som lever av å trykke opp og produsere forbruksvarer, har et ekstra ansvar for å sørge for at det vi gjør ikke går ut over kommende generasjoner. Det at vi tar vår del av samfunnsansvaret, bør være like naturlig som at vi rydder opp etter oss på pauserommet. Og det gjør vi!

Derfor har arbeid med bærekraft og miljø vært helt grunnleggende for Zoom Grafisk helt siden våre aller første barndomsår som trykkeri. Samtidig er miljø og bærekraft et så stort fagfelt at det er lett å føle seg litt liten noen ganger. Da er det godt å få en håndfast bekreftelse på at man er på rett vei – særlig når den kommer fra internasjonale eksperter.

Blant de beste 5 prosentene i bransjen og blant de 10 prosent beste i verden!

Zoom Grafisk er blant de beste 5% av alle trykkerier EcoVadis rangerer World Wide.

EcoVadis er en uavhengig plattform som evaluerer og rangerer selskaper verden over basert på samfunnsansvar og bærekraft. Det betyr at de ser på arbeid med miljø, arbeidsforhold, menneskerettigheter, etisk forretningsdrift og hvor bærekraftig verdikjeden til hver enkelt bedrift er.

Sertifiseringen er også en bekreftelse på at vi har lykkes i å nå flere av de målene vi har satt oss om å kunne tilby topp kvalitet til deg som kunde – uten å gå på kompromiss med miljøhensyn.

Små grep som til sammen gjør en stor forskjell

For å nå målene våre bruker vi bare papir fra bærekraftig skogbruk, og ingen miljøskadelige trykkfarger eller rensemidler. Vi har også en effektiv kildesorteringsløsning og bruker kun emballasje som går gjennom retursystemer.

Vi stiller i tillegg strenge krav til bærekraft og etisk forretningsdrift i verdikjeden, og ikke minst legger vi alltid til rette for gode og trygge arbeidsforhold.

Les mer om miljøsatsingen vår her

Vi nøyer oss ikke med sølv

Vi jobber hele tiden med å sette oss nye mål, og enda hardere for å innfri dem. Lykkes vi med dem, har vi troa på gull allerede i løpet av året! Uansett hvor raskt og rimelig vi klarer å levere et trykk til bedriften din, skal du aldri behøve å bekymre deg for at vi har tatt uetiske valg eller snarveier når det kommer til miljø og bærekraft. Det lover vi.

Ari Hauksson, Daglig leder

Lurer du på noe om miljøsatsingen vår eller hvordan vi kan hjelpe bedriften din med miljøvennlige trykkløsninger? Ring oss på 32 26 64 50 eller send en e-post til post@zum.no

Flere artikler

MER INNSIKT

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Fyll inn din e-post og få tips og inspirasjon rett i innboksen din!

Fyll inn e-post

Ved å melde deg på nyhetsbrevet, godkjenner du at vi kan lagre din e-post og sende deg nyhetsbrev fremover. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.