Innsikt

Zoom Grafisk – 20 år

Vi startet opp på dagen for 20 år siden. Mye har endret seg på denne tiden. Det har vært flere teknologiske omstillinger i perioden og i dag har vi ingen maskiner fra den tid. Krav om kortere leveringstider og lavere opplag har også gjort at alt er mer automatisert i dag enn den gang.

For å ta et eksempel som forteller mye om hva som har endret seg: I år 2000 leverte vi 893 oppdrag, i 2019 leverte vi 65.386 oppdrag. Dette gjør at automatiserte prosesser, pakking og logistikk nå er hovedfokus.

Feiring med eiere og ansatte er satt på vent. Vi er på jobb og holder hjulene i gang, i dag og i overskuelig fremtid. Dagens situasjon gjør at flere må utsette og avlyse oppdrag. Vi forstår dette og er klare for å yte vårt beste når kundene våre har behov for våre tjenester igjen.

Vi vil benytte anledningen til å takke våre ansatte, som har vært med på mange omstillinger og stått på selv om bakkene har vært bratte innimellom. Spesielt takk til trofaste kunder og leverandører for samarbeidet i alle disse årene og håper dere blir med oss videre, selv om fremtiden ser usikker ut i dag.

Vi er fortsatt unge og gleder oss til å ta fatt når aktiviteten øker igjen!

Ta vare på dere selv i en vanskelig tid 😊

Hilsen gjengen på Zoom.

Flere artikler

MER INNSIKT

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Fyll inn din e-post og få tips og inspirasjon rett i innboksen din!

Fyll inn e-post

Ved å melde deg på nyhetsbrevet, godkjenner du at vi kan lagre din e-post og sende deg nyhetsbrev fremover. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.