Innsikt

Nyhet – metalliske fargevifter

Ved å kombinere HP Indigo ElectroInk Silver med CMYK åpner vi opp for en ny verden av muligheter med metalliske farger. For å vise hvilke effekter som kan oppnås har vi laget egne fargevifter med metalliske farger for bestrøket og ubestrøket papir.

Fargeviftene består av et utvalg CMYK-farger kombinert med sølv, som viser hvilken effekt som kan oppnås på både bestrøket og ubestrøket papir. Viftene viser kun et lite utvalg, og det er selvsagt mulig å velge andre CMYK-verdier, hvis man ønsker en helt unik fargekombinasjon med sølv. Hva med bedriftens profilfarge med metallisk effekt?

Vi har åpnet en ny verden av muligheter med metalliske farger

Ønsker du fargevifter tilsendt?
Ta gjerne kontakt med oss, så sender vi deg en eske med begge fargeviftene. sammen med noen konkrete eksempler på trykk med metallisk effekt.
Papiret vi har brukt på fargeviftene er Galerie Art gloss og MultiDesign original white.

HP Indigo ElectroInk Silver
Med HP Indigo ElectroInk Silver kan vi produsere høykvalitetstrykk med metalliske farger direkte i våre digital offset-maskiner. Den nye HP Indigo 7900 er utstyrt med sju fargestasjoner som åpner opp for helt nye produkter med spesialfarger, inkludert sølv eller trykk med hvit farge.

Prøvetrykk
Ønsker du å vite mer eller teste ut hvilken effekt trykking med CMYK + SØLV vil gi for ditt produkt? Vi kan tilby både rådgivning og prøveproduksjon av metalliske farger eller andre spesialfarger etter nærmere avtale. Ta kontakt med oss for avtale.

 

Fargevifte for metalliske farger på bestrøket papir.

 

Fargevifte for metalliske farger på bestrøket papir.
Eksempel på VIP-invitasjon hvor CMYK er kombinert med sølv for en eksklusiv utførelse.
Flere artikler

MER INNSIKT

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Fyll inn din e-post og få tips og inspirasjon rett i innboksen din!

Fyll inn e-post

Ved å melde deg på nyhetsbrevet, godkjenner du at vi kan lagre din e-post og sende deg nyhetsbrev fremover. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.