Innsikt

Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design trykker bøker med særpreg

Zoom Grafisk har i en årrekke vært en foretrukken produsent av kunstbøker, praktbøker, kataloger, plakater og mye mer for Nasjonalmuseet. Dette har vært produksjoner som stiller strenge krav til kvalitet og fargegjengivelse.

 

«Det har vært et positivt samarbeid hvor Zoom har hatt konkurransedyktige priser og gode produkter i forskjellige formater. Kataloger, kunstbøker osv. har alltid vært levert til avtalt tid av svært serviceinnstilte medarbeidere, som gjerne står på litt ekstra ved behov.»Marianne Yvenes, Redaktør/Editor på Nasjonalmuseet

 

Med moderne utstyr for fargekalibrering har vi kvalitetssikret produksjonen for best resultat. Spennende valg av etterbehandling, spesialfarger, lakk og foliering har bidratt til å skape et ferdig produkt som skiller seg ut.

Nasjonalmuseet forvalter og utvikler Norges største og mest betydningsfulle samling av norsk og utenlandsk kunst, design og arkitektur. Nasjonalmuseets fire visningsarenaer i Oslo er Nasjonalgalleriet, Museet for samtidskunst, Nasjonalmuseet – Arkitektur og Kunstindustrimuseet. 600 000 besøkte Nasjonalmuseet i 2015.

Våre rådgiveres kunnskap og erfaring har vært en viktig ressurs ved valg av ulike teknikker for trykk- og etterbehandling. Vi er stolte over å være en trygg og pålitelig samarbeidspartner og gleder oss til fremtidige produksjoner for Nasjonalmuseet.

Flere artikler

MER INNSIKT

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Fyll inn din e-post og få tips og inspirasjon rett i innboksen din!

Fyll inn e-post

Ved å melde deg på nyhetsbrevet, godkjenner du at vi kan lagre din e-post og sende deg nyhetsbrev fremover. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.