Innsikt

Ja til kortreiste trykksaker

Mer enn noen gang er det viktig å velge norske samarbeidspartnere og verne om norske arbeidsplasser. Vi i Zoom Grafisk sammen med en samlet grafisk bransje begynner nå offensiven med å kjempe for vår bransje og de kvalitetene den har.

Ved å legge jobber til lokale trykkerier som til nå har gått til utlandet, er du med på å opprettholde og bevare lokale norske arbeidsplasser, og ivareta det høye, faglige nivået.

Zoom Grafisk er stolt medlem av Trykt i Norge
Vi bruker Trykt i Norge-merket med stolthet, som viser at vi produserer og benytter norsk kvalitetstrykk. Som vår kunde kan du sette Trykt i Norge-merket på alle trykksaker du bestiller hos oss.

Om merket vi bruker
Trykt i Norge er et merke som viser at en trykksak er laget i Norge, av en seriøs bedrift med omtanke for miljøet og lokalsamfunnet.

Derfor bruker vi dette merket
Som eier av et trykkeri eller en grafisk bedrift viser vi at vi lager norske kvalitetsprodukter med hjerte for faget.

Som kunde av et trykkeri eller en grafisk bedrift viser du at du kjøper kortreiste trykksaker til glede for lokalsamfunnet.

Mer om Trykt i Norge
Les mer om Trykt i Norge på tryktinorge.no eller ta kontakt med oss om du har spørsmål.

Flere artikler

MER INNSIKT

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Fyll inn din e-post og få tips og inspirasjon rett i innboksen din!

Fyll inn e-post

Ved å melde deg på nyhetsbrevet, godkjenner du at vi kan lagre din e-post og sende deg nyhetsbrev fremover. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.