Innsikt

Fremhev bedriftens miljøprofil med nytt merke

«Trykt i Norge» er et nytt kvalitetsmerke som viser at du har benyttet et trykkeri i Norge med faglært arbeidskraft, høy kompetanse og topp kvalitet. Som kunde av Zoom Grafisk kan du sette merket «Trykt i Norge» på alle jobber vi produserer.


Merket signaliserer at produktet kommer fra en miljøbevisst grafisk bedrift som følger arbeidsmiljøloven, har ryddige ansettelsesforhold og bruker sertifisert papir. Det forteller også at vi bruker seriøse underleverandører.

«Trykt i Norge» kan du bruke i tillegg til det veletablerte Svanemerket. Sammen viser de kundene dine at du er stolt av miljøvennlig og kortreist produksjon.

Våre miljøsertifiseringer

Trykt i Norge

Et kvalitetsmerke som blant annet viser at du har benyttet et trykkeri i Norge. Vårt nr. er 726, merket skal kun brukes på produkter trykt hos Zoom Grafisk.
 

Svanemerket

Zoom Grafisk AS er sertifisert for å bruke det nordiske miljømerket Svanen. Vår lisens er 2041 0501, merket skal kun brukes på produkter trykt hos Zoom Grafisk.

Grønt Punkt

Zoom Grafisk AS er med i Grønt Punkt Norge. Vi deltar i en returordning for brukt emballasje. Til sammen sørger medlemsbedriftene for at Norges CO2-utsliipp reduseres med 350 000 tonn hvert år. Vårt kontrollmedlemsnr. er 40854.
 
Flere artikler

MER INNSIKT

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Fyll inn din e-post og få tips og inspirasjon rett i innboksen din!

Fyll inn e-post

Ved å melde deg på nyhetsbrevet, godkjenner du at vi kan lagre din e-post og sende deg nyhetsbrev fremover. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.