Innsikt

EcoVadis med utmerkelse til Zoom Grafisk for samfunnsansvar og bærekraft

Zoom Grafisk er tildelt sølvrangering av EcoVadis´ prestisjefylte evaluering, noe som plasserer Zoom Grafisk blant de topp 14 % evaluerte selskapene i grafisk bransje.

Zoom Grafisk jobber aktivt for at etisk forretningsdrift, forsvarlig miljøhåndtering og bærekraftig utvikling blir ivaretatt i hele verdikjeden.

– Vi er stolte over anerkjennelsen fra EcoVadis for den innsatsen vi legger ned for å sikre ansvarlig og etisk forretningsdrift. Sølvrangeringen bekrefter ovenfor våre kunder og partnere at Zoom Grafisk er en leverandør som tar miljø og bærekraft på alvor, sier Ari Hauksson, daglig leder i Zoom Grafisk.

EcoVadis er en av verdens mest anerkjente, uavhengige plattformer som observerer og evaluerer selskapers samfunnsansvar (CSR) og bærekraft. EcoVadis utarbeider rangeringen ved hjelp av et analysesystem som evaluerer bedriftenes samfunnsansvar (CSR) basert på 21 kriterier, fordelt på 4 områder:

  • miljø
  • arbeidsforhold og menneskerettigheter
  • etisk forretningsdrift
  • bærekraftig verdikjede

Byråets unike vurderingsmetode omfatter 150 anskaffelseskategorier, 110 land og 21 CSR-indikatorer. Metoden bygger også på internasjonale standarder, inkludert Global Reporting Initiative, FNs Global Compact og ISO 26000.

Flere artikler

MER INNSIKT

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Fyll inn din e-post og få tips og inspirasjon rett i innboksen din!

Fyll inn e-post

Ved å melde deg på nyhetsbrevet, godkjenner du at vi kan lagre din e-post og sende deg nyhetsbrev fremover. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.