Innsikt

Fullt tempo for PostNord

Kundemagasinet Tempo er en av flere kanaler PostNord bruker for å nå sine interessenter. For PostNord har det vært svært sentralt å bygge sin merkevare med et magasin som Tempo. Nå forlenger vi samarbeidet med PostNord som eneste norske trykkeri.

PostNord bygger merkevare med kundemagasinet Tempo

I kundemagasinet kan man inngående bli mer kjent med PostNord og hva som rører seg i logistikkbransjen, samt lese om deres løsninger og syn på elementer innenfor samferdsel og i samfunnslivet.

– Målsetningen er å gjøre våre interessenter; etablerte kunder, potensielle kunder og andre samfunnsaktører oppmerksomme på hvilken rolle PostNord spiller for å få varene til næringslivet og forbrukere frem, uttaler kommunikasjonssjef i PostNord, Bjørn Thorvaldsen.

– Vi er ikke bare transport av varer, vi er egentlig en komplisert IT-bedrift, som sørger for at kundene får varene de trenger trygt levert til raskest mulig tid. Tempo er med på å fortelle historien om PostNord; om hvilke nyvinninger vi gjør for at våre kunder skal få sine varer levert til best kvalitet.

Kundemagasinet «Tempo» ferskt ut av trykkpressen. Kundemagasinet «Tempo» ferskt ut av trykkpressen.

Zoom Grafisk inngår rammeavtale med PostNord som eneste norske trykkeri

«Samarbeidet med Zoom Grafisk fungerer utmerket. Den største fordelen med Zoom er deres villighet til fleksibilitet. Alt lar seg ordne og fikse i løpet av rask tid. Vi har mange produkter som skal trykkes og Zoom tar ansvar for at dette skjer uansett tidspress.»
Bjørn Thorvaldsen, Kommunikasjonssjef PostNord

Nordiske PostNord, tidligere Tollpost Globe i Norge, har vært kunde av Zoom Grafisk i snart ti år allerede. Vi er derfor svært stolte over å signere en mangeårig millionkontrakt med PostNord som viderefører og styrker et godt samarbeid i årene fremover. At vi er det eneste foretrukne trykkeriet i Norge forteller oss at vi også er konkurransedyktige utenfor landegrensene.

Zoom Grafisk er stolte over å samarbeide med en ambisiøs og fremoverlent aktør, som tør å utfordre og påvirke bransjen i riktig retning. Vi gleder oss til å være med på veien videre og lover å holde samme gode kvalitet med fullt tempo.

PostNord tilbyr et bredt spekter av logistikkløsninger PostNord tilbyr et bredt spekter av logistikkløsninger

PostNord har røtter i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland. Den samlede virksomheten tilbyr kommunikasjons- og logistikkløsninger i verdensklasse gjennom varemerkene PostNord, Post Danmark og Strålfors. De tilbyr et bredt spekter av logistikkløsninger, og har som målsetning å øke konkurransekraften for nordiske bedrifter og deres kunder. Med over 38 000 medarbeidere i fem land omsetter de for mer enn 38 mrd NOK (2014).

Skal du begynne på et prosjekt?

Send oss en forespørsel