Design og rådgivning

Trenger du noe som ikke finnes ennå?

Skal du ha laget noe fra bunn av, er våre designtjenester stedet å begynne. De som handler design er bevisste på hvilken verdi det gir, og vet at man får igjen for innsatsen og tiden man legger i utformingen av sitt budskap.

 

Logodesign og profilutvikling

Har du behov for design av logo eller en hel profil, sørger vi for at det blir fullverdige deler av en langsiktig merkevarebygging.

Grafisk design

Har du allerede en profil, og behovet ditt er grafisk design av markedsmateriell, emballasje, kontortrykksaker eller lignende, sørger vi for at retningslinjer blir fulgt og at produktene får en helhet.

 
 

Redaksjonell design – bok og magasin

Driver du forlag eller går du med en forfatter i magen, så designer og ombrekker vi både bøker og tidsskrifter slik at de er gode å lese i og ser bra ut. Som foretrukken leverandør innen kunst og mote, jobber vi hardt for å oppfylle krav til både i utforming og reproduksjon av bilder, grafikk og farger.

Selv om det finnes mange ulike sluttprodukter, har alt en tanke og et mål i bunn – det er ikke tilfeldigheter som skal styre resultatet. Enten du har klar oversikt over egne behov, eller lurer på hvor du skal begynne, så hjelper vi deg helt fra starten.

Skal du begynne på et prosjekt?

Send oss en forespørsel