Trenger du design og rådgivning?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Foliering bil

Foliering bil

Logo og profil

Plakat i ramme

Foliering kontor

Foliering av bil

Frostet vindusdekor

Stiftet magasin

Rollup

Send oss en forespørsel

Navn
E-post *
Telefon
Melding *
Dette feltet skal være blankt
Daniel Hauksson
Kjetil Sundmark Johnsen
Salgs- og markedskonsulent
410 45 470
kjetil@zum.no

Skal du ha laget noe fra bunn av, er våre designtjenester stedet å begynne. De som handler design er bevisste på hvilken verdi det gir, og vet at dette ikke kommer av seg selv. Innsatsen og tiden man legger i utformingen av sitt budskap får man igjen for.

Har du behov for design av logo eller en hel profil, sørger vi for at det blir fullverdige deler av en langsiktig merkevarebygging.

Har du allerede en profil, og behovet ditt er grafisk design av markedsmateriell, emballasje, kontortrykksaker eller lignende, sørger vi for at retningslinjer blir fulgt og at produktene får en helhet.

Driver du forlag eller går du med en forfatter i magen, så designer og ombrekker vi både bøker og tidsskrifter slik at de er gode å lese i og ser bra ut. Som foretrukken leverandør innen kunst og mote, jobber vi hardt for å oppfylle krav til både i utforming og reproduksjon av bilder, grafikk og farger.

Selv om det finnes mange ulike sluttprodukter, har alt en tanke og et mål i bunn – det er ikke tilfeldigheter som skal styre resultatet. Enten du har klar oversikt over egne behov, eller lurer på hvor du skal begynne, så hjelper vi deg helt fra starten. Send oss en forespørsel.